my life

Tuesday, January 18, 2011

today....

my mood pagi nih happy....... wlpun lambat slat sbuh tadi.... hp mati sbb xde bteri, so, hp xkjutkan shima ngan alarmnye itu....tapi xpe.... skurang2nye shima solat gak.... but, xnk bende nih jadi lagi..... lpas jew slat sbuh tadi, smbung tdo blik.... tido.... tido..... zzzzzzzzzz.....!!!!




then, shima terjaga kul 10.... kmas katil jap..... then, msuk toilet tuk siapkan diri jap.... pas2, dpat msj dari En. faisal..... En.faisal mnx shima carikan pesertatuk program minggu destini kenegaraan nnty..... adoi.... ssah 2 en.faisal..... klu shima kat kampus machang snang skit..... kat sini agak ssah.....


tapi xpe en.faisal.... shima akan cuba cari..... tapi, plik bila en.faisal xbagi shima join..... xkan sbb shima dah pernah join program ni kut...!!! blurr betoi..... xpe la.... hope dpat join Kursus Pengurusan Organisasi (KPO) yang berlangsung pada tarikh yang sama gak....




nih pic waktu ktorg join kursus destini kenegaraan sebelum ni....


walaupun KPO yang ke-2 kalinye pon..... shima bosan sangat skarang... terkadang rase mcm nak join kawan2 tuk calon MPP...... tapi takut terlalu bz lak.... bosan...!!! klu duk kat kampus machang, xkan shima akan rase sebosan ini.... sebab tiap2minggu akan diisi dengan program.... tapi klu kat sini, tiap2 hari akan dihidangkan ngan traffic jam..... huhuhuhu....


nih la teratak kami...(umah sewa)

nak g klas pon kna trun kul 7.30 pg lg..... e2 klu klas kul 8.... klu klas kul 2 lak, lpas zohor 2, trus turun umah.... kwan2 ramai g ngan mtor.... tapi, ktorg g ngan kereta sbb xde mtor.... huhuhuhu.... sedey jew kan??? skrang nih ngah study..... klas kul 2 nnty.... ok la, nk smbung bercerita lain kali la plak.... ni smbung study nih.... bye..... assalamualaikum.... !!!!! <3

No comments:

Post a Comment