my life

Tuesday, May 21, 2013

istiadat konvokasyen ke - 78

Bismilallah...

Alhamdulillah....

semalam telah pun berlalu, cepat sungguh masa berlalu.
then, semalam, aku bersama kawan-kawan telah pun diisytiharkan sebagai alumni... dah grad IJAZAH SARJANA MUDA SAINS (KEPUJIAN) (STATISTIK). walaupun tak berjaya dapat Anugerah Naib Canselor (ANC), aku tetap bersyukur. xde repeat2 n grad pada waktunya...

so, mase untuk add picture...!!


nie gambar Dato' Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar

Then, terima kasih mak, abah, kakak, abang, family-familyku, family GPMS, kawan-kawan, pensyarah-pensyarah, staf-staf UiTM Kelantan (Machang dan kampus Kota Bharu), dan yang terlibat secara langsung atau x dengan diri ini.... (cewah... macam menang anugerah lak...)


familyku yang datang

bergambar bersama family tercinta.

from my family... thanks u all.

tahniah buat kawan-kawan semua kerana anda semua berjaya grad. sorry xdapat ambik gambar dengan korunk banyak-banyak.. family aku nak cepat. hehhehee... ape2 pun aku rindukan korunk. rindu 2 terubat ckit bila bersama dengan korunk semalam.. xpe2, nnty lain kali kita jumpa lagi k?

kawan2,
nie gambar korunk,
aku abadikan kat dalam blog aku k?
miss u all kawan2
gambar xjadi sangat, u all xlambung topi la weh....

hah, yang nie la cantik sikit...

kak laim, me, aina

nie classmate yang dah bertunang... 
bila korang nak langsungkan perkahwinan lak???
xsabar nak makan nasi minyak korang.

aisyah, nisha, pika, me, mai

bersama umi n adik nyot

selepas family balik, sebelah petangnye, aku n my sis bergambar sakan lak...

jom posing 

gwiyomi

yeah, i'm graduate.

skema kan? tapi cantik

merenung masa depan

UiTM dihatiku

menggapai bintang

depan pintu masuk UiTM Shah Alam

balik je umah, dapat bunga daripada housemate...

how sweet my housemate... 

ape2pun, syukur sangat. thanks abah n mak sudi meluangkan masa untuk anakmu yang manje nie... maaf menyusahkan mak n abah. sempena hari ibu n birthday abah nie, orang hadiahkan ijazah nie untuk mak n abah. terima kasih sbb mendidikku hingga jadi manusia berguna.

#mak n abah, please jangan tanye orang lagi bila nak kahwin. sbb org xde jawapan untuk soalan mak 2.

No comments:

Post a Comment