my life

Thursday, July 21, 2011

~~__teka filem bersama RAKAN HEA__~~

sudah 2 hari bermulanya pertandingan nie.....
syok sgt men bende alah nie....
bkan pe???
nak taw x knape kite ckap best???

1.) sbb len hilangkan boring.... yea la, kadang2 bila kite on9 lame2 mesti bring gak an??? tapi, dengan adenye sesi soal menjawab soalan nie, hilang la boring kite 2......

2.) sbb yang ke2, dpat tambah kenalan.... ade la sorg mamat nie.... sblm nie xpernah ckp pun ngan die n xpernah knal pun ngan die..... taw2 1 kampus jew kot..... umor same lak 2.... baru knal brape jam jew, dah leh citer mcm2 mslah kat die..... huhuhuhuhu..... bgus x????

3.) boley release tension..... bila seharian penat bekerja, kita dpat gelak ketawa ngan berbagai2 jwpan dari rakan2 fb kite yang lain.... best..... kdg2 rase happy sgat sbb Notifications kat fb kite  laju jew jalan..... tibe2 lak 2.....

4.) yang nie sbb pling patriotik...... hahhahahhha
sbb kita dapat kenang jasa Allahyarham P.Ramlee..... bnyak filem2 die yang smpai skrg mnjadi humor kepada kita..... lgipun,  filem Allahyarham xlekang dek panas n xlapuk dek hujan..... bagi sy, filem2 skrg xdpat mnandingi kehebatan filem2 dahulu.....

sesape yang nak join, penyertaan terbuka kepada semua Mahasiswa UiTM kelantan..... jom pkat ramai2 join pertandingan teka filem bersama RAKAN HEA UiTM Kelantan.....

3 comments:

  1. jom tengok blog areen pulak..jangan lupa folo ea..hee..

    http://areenadira.blogspot.com/2011/07/pop-yeh-yeh-commander-endurance.html

    ReplyDelete
  2. siapakah mamat yg dimaksudkan itu?? hahahah

    ReplyDelete
  3. areen : akak dah tgok dah.....

    acap : kamo la mamat itu...!!!!

    ReplyDelete